Velikost je pomembna, a je tu še nekaj detajlov

Albert Einstein

O zavodu Inter-m

Zavod Inter-m je ustanovljen za opravljanje raziskovalne, razvojne, izobraževalne in svetovalne dejavnosti na področju informacijskih in telekomunikacijskih tehnologij

Naša dejavnost

Prisotnost na Internetu ni omejena na postavitev spletnih strani. Ne smemo jih enačiti z oglaševanjem, prav tako ne smejo biti omejene na predstavitev podjetja in dejavnosti.

Računalniška izobraževanja

Za podjetja in posameznike organiziramo in izvajamo računalniška izobraževanja, ki so lahko v celoti prilagojena njihovim potrebam in željam. Tudi možnost individualnega izobraževanja !

Easy.si - Računalniška izobraževanja in organizacija dogodkov

Za podjetja in posameznike organiziramo izobraževanja, ki so lahko v celoti prilagojena njihovim potrebam. Postavimo cilje, izdelamo učni načrt, izvajamo izobraževanja in preverjamo znanje.

Podjetjem in organizacijam nudimo tudi pomoč pri organizaciji izobraževanja in pri pripravi učnega načrta za zaposlene.

Glasba nas povezuje, narodna pesem združuje

Ohranjanje slovenske narodne in kulturne dediščine

Spletno učenje diatonične harmonike

Slovenci smo lahko ponosni na marsikatero dobroto, ustvarjalni izdelek in na ljudi, ki širijo svoj talent po celem svetu. Čeprav se mogoče toliko ne zavedamo, imamo tudi diatonično harmoniko, ki je del nas - Slovencev. 

Z namenom, da bi omogočili igranje na ta slovenski inštrument čim večji množici in združili čim več ljudi, ki imajo radi slovensko glasbo, je nastal portal za učenje diatnonične harmonike preko spleta – www.igram.si.

Festival Kamrica 2018

OD GORENJSKE DO DOLENJSKE, OD PRIMORSKE DO PREKMURJA

8. junija 2018 je Slovenska narodna pesem zazvenela v številnih krajih po Sloveniji.

Skupaj skupaj smo zaigrali in zapeli lepe slovenske pesmi.

Iz zemlje gre v trsek

Moravci pri Mali Nedelji, Vinogradniška kmetija ŽINKO

Z nami je bila vinska kraljica Martina IX, ob prijetnem druženju in preizkušanju vrhunskih vin pa so se nam pridružili tudi Mladi PomurciTamburaška skupina VeržejLjudski pevci okoliških vasi Gomile in Soside, ki so nam pomagali zapeti Slovenske narodne pesmi o trti in vinu.

Da za učenje harmonike ni nikoli prepozno, so nam dokazali učenci Glasbene šole Roberta Goterja pod vodstvom Boštjana Žinka.

Festival Kamrica 2017

Glasbeno-kulturni in družabni dogodek, namenjen ohranjanju slovenske narodne pesmi kot narodne in kulturne dediščine ter ljudskega in kulturnega izročila

Številne prijave, ki so presegle vsa pričakovanja, so nas še dodatno utrdile v prepričanju, da s skupnimi močmi lahko spodbudimo zanimanje za slovenske narodne pesmi in jih ohranimo za naše naslednike.

Izbor izmed prijavljenih ni bil enostaven, poskušali pa smo izbrati čimbolj pestro skupino nastopajočih iz različnih slovenskih krajev, ki bodo predstavili slovenske narodne pesmi v različnih glasbenih zvrsteh.

Slovenske narodne pesmi

( Besedila, notni zapisi in melodije )

Pesmarica Odpri mi kamrico je rezultat spoznanja, da je tovrstna tematika s slovensko narodno identiteto premalo prisotna, kar potrjujejo odzivi obiskovalcev spletnih strani Slovenskih narodnih pesmi s celega sveta, saj pogrešajo predvsem besedila in melodije, ki so jih poznali in prepevali v svojih mladostnih letih.

Odpri mi kamrico

Prva slovenska pesmarica s katero lahko melodije tudi poslušate in zraven zapojete.

Naj se z novo zbirko širi ljubezen do lepega slovenskega petja, naj njene pesmice razveseljujejo in blažijo srca, naj prinašajo tolažbo in spodbudo, naj pa tudi vžigajo ljubezen do rodu in lepe naše slovenske domovine!

Spletna stran: www.pesmarica.si

 

Skeniraj, poslušaj in zapoj: 

Slovenske narodne pesmi

O nas

Zavod Inter-m je ustanovljen za opravljanje raziskovalne, razvojne, izobraževalne in svetovalne dejavnosti na področju informacijskih in telekomunikacijskih tehnologij

Kontakt

Melinci 43/a

+386 (0)2 54 22 330

+386 (0)41 896 012

info@inter-m.si